2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu kalıp emanet kaybı olmaması yürekin önemlidir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı rabıta otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en birebir bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yaratıcı bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları karşı fen alabilirsiniz, Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak bozuk yangın kapısı elde edebilirsiniz.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hava önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir özge özelliği kilit + grup seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

çağcıl mimariların eminği söz Yangın Kapısı konusu başüstüneğunda mimari özelliklerin huzurı rabıta evgin kalıp yönetiminde kullanılan…

Yangın Emniyetliği Ekipmanlarını Kontrolör Edin: Yangın söndürme cihazları, yangın alarmı ve yangın dolapları gibi asayiş ekipmanlarını tertipli olarak denetleme edin ve hizmetını gestaltn. Bu ekipmanların çkırmızıışır durumda evetğundan emniyetli olun.

Report this wiki page